Informa╚Ťii importante ╚Öi prezentarea societ─â╚Ťii

Website-ul www.hazi.ro ╚Öi https://www.hazi.ro/client sunt de╚Ťinute de c─âtre societatea HFM S.R.L. (ÔÇ×noiÔÇŁ).


Aceast─â politic─â (├«mpreun─â cu Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile de Utilizare (a se vedea site-ul nostru) ╚Öi orice alte documente la care se face referire ├«n aceasta) stabile╚Öte baza ├«n care orice date cu caracter personal pe care le colect─âm de la dumneavoastr─â, sau pe care ni le furniza╚Ťi, vor fi prelucrate de c─âtre noi.


V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie cele ce urmeaz─â pentru a ├«ntelege viziunea ╚Öi practicile noastre cu privire la datele dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi la modul ├«n care le vom procesa.


Am numit un Responsabil de prelucrare a datelor cu caracter personal care va r─âspunde ├«ntreb─ârilor dumneavoastr─â ├«n legatur─â cu prezenta politic─â de confiden╚Ťialitate. Dac─â ave╚Ťi orice ├«ntrebari privind aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate, inclusiv orice solicitare de exercitare a drepturilor dumneavoastr─â legale, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi Responsabilul folosind detaliile prezentate mai jos.


Detalii de contact:
Denumirea complet─â a persoanei juridice: HFM S.R.L.
Adresa de e-mail: support@hazi.ro

Dac─â considera╚Ťi c─â nu ne-am ├«ndeplinit vreuna dintre obliga╚Ťiile stabilite de lege cu privire la datele dumneavoastr─â cu caracter personal v─â inform─âm faptul c─â ave╚Ťi dreptul s─â depune╚Ťi o pl├óngere ├«n acest sens la Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP - www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia s─â ne acorda╚Ťi ╚Öansa de a rezolva preocuparile dumneavoastr─â ├«nainte de a v─â adresa autorit─â╚Ťilor competente, prin urmare v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pe noi ├«n prim─â instan╚Ť─â.

Modific─âri la Politica de Confiden╚Ťialitate ╚Öi datoria dumneavoastr─â de a ne informa cu privire la modific─âri

Este important ca datele cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â s─â fie precise ╚Öi actuale. V─â rug─âm s─â ne informa╚Ťi dac─â datele dumneavoastr─â cu caracter personal se modific─â de-a lungul rela╚Ťiei dumneavoastr─â cu noi.

Link-uri c─âtre ter╚Ťi

Acest website poate include link-uri c─âtre site-uri, plug-in-uri ╚Öi aplica╚Ťii ter╚Ťe. F─âc├ónd clic pe acele linkuri sau activand acele conexiuni, este posibil s─â permite╚Ťi ter╚Ťilor colectarea sau partajarea datelor despre dumneavoastr─â. Noi nu control─âm aceste site-uri web ter╚Ťe ╚Öi nu suntem responsabili pentru declara╚Ťiile de confiden╚Ťialitate ale acestora. Atunci c├ónd p─âr─âsi╚Ťi site-ul nostru, v─â ├«ncuraj─âm s─â citi╚Ťi Politica de Confiden╚Ťialitate a fiec─ârui site pe care ├«l vizita╚Ťi.

Informa╚Ťiile pe care le putem colecta de la dumneavoastr─â

Date cu caracter personal sau informa╚Ťii personale ├«nseamn─â orice informa╚Ťii despre o persoan─â fizic─â care conduc ca respectiva persoan─â s─â poate fi identificat─â. Acestea nu includ date din care identitatea a fost eliminat─â (date anonime).

Putem colecta, utiliza, stoca și transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre dumneavoastră, după cum urmează:

- Informa╚Ťii pe care ni le furniza╚Ťi dumneavoastr─â - Ne pute╚Ťi furniza informa╚Ťii despre dumneavoastr─â prin completarea formularelor pe site-ul nostru https://www.hazi.ro (site-ul nostru) ╚Öi https://www.hazi.ro/client (site-ul nostru, zona de client) sau prin coresponden╚Ťa purtat─â cu noi prin telefon, prin e-mail sau prin alt─â modalitate. Acestea includ informa╚Ťii pe care le furniza╚Ťi atunci c├ónd v─â ├«nregistra╚Ťi pentru a utiliza site-ul nostru, pentru a v─â abona la serviciul nostru, pentru a c─âuta un produs, pentru a participa la forumuri de discu╚Ťii pe site-ul nostru, pentru a v─â ├«nscrie la un concurs, pentru promovare sau sondaj ╚Öi c├ónd raporta╚Ťi o problem─â la site-ul nostru. Informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi pot fi informa╚Ťii privind identitatea cum sunt numele ╚Öi CNP, informa╚Ťii de contact cum sunt adresa, adresa de e-mail ╚Öi num─ârul de telefon, informa╚Ťii financiare ╚Öi privind cardul de credit.

- Informa╚Ťiile pe care le colect─âm despre dumneavoastr─â - ├Än ceea ce prive╚Öte fiecare dintre vizitele dumneavoastr─â pe site-ul nostru, putem colecta ├«n mod automat urm─âtoarele informa╚Ťii:

* informa╚Ťii tehnice, inclusiv adresa Internet Protocol (IP) utilizat─â pentru a conecta computerul dumneavoastr─â la Internet, informa╚Ťiile dumneavoastr─â de conectare, tipul de browser ╚Öi versiune, setarea fusului orar, tipurile ╚Öi versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare ╚Öi platforma;

* informa╚Ťii despre vizita dumneavoastr─â, inclusiv clickstream-ul Uniform Resource Locators (URL) complet la, prin ╚Öi de la site-ul nostru (inclusiv data ╚Öi ora); produsele pe care le-a╚Ťi vizualizat sau pe care le-a╚Ťi c─âutat; timpii de r─âspuns ai paginii, erori de desc─ârcare, durata vizitelor la anumite pagini, informa╚Ťii despre interac╚Ťiunea paginilor (cum ar fi scrolling, clicuri ╚Öi mouseover-uri) ╚Öi metodele utilizate pentru a naviga spre ie╚Öirea de pe pagin─â ╚Öi orice num─âr de telefon folosit pentru a apela num─ârul nostru de serviciu clien╚Ťi.

* Informa╚Ťii despre profil cum sunt numele de utilizator ╚Öi parola, cump─âr─âri/ comenzi, interese, preferin╚Ťe, feedback ╚Öi r─âspunsuri la sondaj.

Informa╚Ťii privind utilizarea serviciilor noastre, cum ar fi informa╚Ťii despre modul ├«n care utiliza╚Ťi site-ul web, produsele ╚Öi serviciile.

Informa╚Ťii pe care le primim din alte surse - Putem primi informa╚Ťii despre dumneavoastr─â dac─â utiliza╚Ťi oricare dintre celelalte site-uri web pe care le oper─âm (dac─â exist─â) sau celelalte servicii pe care le furniz─âm. ├Än acest caz, v─â vom informa c├ónd am colectat respectivele date c─â acestea ar putea fi partajate intern ╚Öi combinate cu date colectate pe acest site. De asemenea, colabor─âm ├«ndeaproape cu ter╚Ťi (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subantreprenori ├«n servicii tehnice, de plat─â ╚Öi de livrare, re╚Ťele de publicitate, furnizori de servicii de analiz─â, furnizori de c─âutare de informa╚Ťii, agen╚Ťii de referin╚Ť─â de credit) ╚Öi putem primi informa╚Ťii despre dumneavoastr─â de la ace╚Ötia.

Nu colect─âm nicio Categorie special─â de date cu caracter personal despre dumneavoastr─â cu excep╚Ťia situa╚Ťiei ├«n care acest lucru rezult─â din contractul ├«ncheiat cu dumneavoastr─â (acestea includ detalii despre ras─â sau origine etnic─â, convingeri religioase sau filozofice, via╚Ťa sexual─â, orientare sexual─â, opinii politice, calitatea de membru al sindicatului, informa╚Ťii despre s─ân─âtatea dumneavoastr─â ╚Öi date genetice ╚Öi biometrice). De asemenea, nu colect─âm nicio informa╚Ťie cu privire la condamn─âri penale.

├Än cazul ├«n care nu ne furniza╚Ťi datele cu caracter personal

├Än cazul ├«n care trebuie s─â colect─âm date cu caracter personal ├«n virtutea legii sau conform termenilor unui contract pe care ├«l avem cu dumneavoastr─â ╚Öi dumneavoastr─â nu ne furniza╚Ťi datele atunci c├ónd sunt solicitate, nu putem realiza contractul pe care ├«l avem sau pe care ├«ncerc─âm s─â ├«l ├«ncheiem cu dumneavoastr─â (de exemplu, pentru a v─â furniza bunuri sau servicii). ├Än acest caz, putem anula un produs sau serviciu pe care l-a╚Ťi comandat, dar v─â vom notifica dac─â este cazul.

Cookie-uri

Site-ul nostru folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â distinge de al╚Ťi utilizatori ai site-ului nostru. Acest lucru ne ajut─â s─â v─â oferim o bun─â experien╚Ť─â atunci c├ónd ne vizita╚Ťi site-ul ╚Öi ne permite s─â ├«l ├«mbun─ât─â╚Ťim.

Un cookie este un mic fi╚Öier de litere ╚Öi numere pe care ├«l stoc─âm ├«n browserul dumneavoastr─â sau pe hard drive-ul calculatorului dumneavoastr─â dac─â sunte╚Ťi de acord. Cookie-urile con╚Ťin informa╚Ťii care sunt transferate pe hard-drive-ul calculatorului dumneavoastr─â.

Pute╚Ťi bloca cookie-urile prin activarea set─ârilor ├«n browser-ul dumneavoastr─â, care v─â permite s─â refuza╚Ťi setarea tuturor sau numai a anumitor cookie-uri. Totu╚Öi, dac─â utiliza╚Ťi set─ârile browserului dumneavoastr─â pentru a bloca toate cookie-urile (inclusiv cookie-urile esen╚Ťiale) este posibil s─â nu pute╚Ťi accesa toate sau unele p─âr╚Ťi ale site-ului nostru.

Utiliz─âm urm─âtoarele cookie-uri:

- Cookie-uri esen╚Ťiale - Acestea sunt cookie-uri necesare pentru operarea site-ului nostru. Acestea includ, de exemplu, cookie-uri care v─â permit s─â v─â loga╚Ťi ├«n zonele sigure ale site-ului nostru.

- Cookie-uri analitice/de performan╚Ť─â - Acestea ne permit s─â recunoa╚Ötem ╚Öi s─â calcul─âm num─ârul de vizitatori ╚Öi s─â vedem cum se comport─â vizitatorii pe site-ul nostru atunci c├ónd ├«l folosesc. Acest lucru ne ajut─â s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim modul ├«n care func╚Ťioneaz─â site-ul nostru, de exemplu, asigur├óndu-ne c─â utilizatorii descoper─â mai u╚Öor ceea ce caut─â. Acestea sunt informa╚Ťii statistice ╚Öi nu identific─â nicio persoan─â.

- Cookie-uri de func╚Ťionalitate - Acestea sunt utilizate pentru a v─â recunoa╚Öte atunci c├ónd reveni╚Ťi pe site-ul nostru. Acest lucru ne permite s─â personaliz─âm con╚Ťinutul site-ului nostru pentru dumneavoastr─â, s─â v─â ├«nt├ómpin─âm cu numele dumneavoastr─â ╚Öi s─â ╚Ťinem minte preferin╚Ťele dumneavoastr─â (de exemplu, alegerea limbii sau a regiunii).

- Cookie-uri de orientare - Aceste cookie-uri ├«nregistreaz─â vizita dumneavoastr─â pe site-ul nostru, paginile pe care le-a╚Ťi accesat ╚Öi link-urile pe care le-a╚Ťi urmat. Vom utiliza aceste informa╚Ťii pentru a ne face site-ul ╚Öi reclamele afi╚Öate pe acesta mai relevante pentru interesele dumneavoastr─â

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â ter╚Ťii (inclusiv, de exemplu, re╚Ťelele de publicitate ╚Öi furnizorii de servicii externe precum serviciile de analiz─â a traficului pe Internet) pot utiliza cookie-uri asupra c─ârora noi nu avem niciun control. Aceste cookie-uri pot fi cookie-uri analitice/de performan╚Ť─â sau cookie-uri de orientare. Orice informa╚Ťii culese de ace╚Öti ter╚Ťi vor fi reglementate de propria lor Politic─â de Confiden╚Ťialitate/cookie-uri.

Cum utiliz─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal

Vom folosi datele dumneavoastr─â cu caracter personal doar c─ând ne permite legea. Cel mai adesea vom utiliza datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

* Când trebuie să îndeplinim contractul pe care îl vom încheia sau pe care l-am încheiat cu dumneavoastră

* Când este necesar pentru interesele noastre legitime și interesele dumneavoastră, iar drepturile fundamentale nu depășesc acele interese.

* C├ónd trebuie s─â respect─âm o obliga╚Ťie legal─â sau de reglementare.

├Än general, ├«ntruc├ót datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm rezult─â din contractul ├«ncheiat cu dumneavoastr─â de furnizare servicii sau bunuri, nu ne baz─âm pe consim╚Ť─âm├ónt ca baz─â legal─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal cu excep╚Ťia transmiterii comunic─ârilor de marketing apartin├ónd ter╚Ťilor via email sau mesaje text. Ave╚Ťi dreptul s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pentru marketing ├«n orice moment contact├óndu-ne ├«n acest sens.

Scopul în care vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal

V─â prezent─âm mai jos, sub forma de tabel, o descriere a tuturor modurilor ├«n care inten╚Ťion─âm s─â utiliz─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi a bazelor legale pe care ne ├«ntemei─âm scopul. Am identificat, de asemenea, care sunt interesele noastre legitime acolo unde este cazul.

De re╚Ťinut c─â putem prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal din mai multe motive legale, ├«n func╚Ťie de scopul specific pentru care le utiliz─âm.


Marketing

Facem tot posibilul s─â v─â oferim s─â face╚Ťi propriile alegeri cu privire la anumite utiliz─âri de date cu caracter personal, ├«n special ├«n marketing ╚Öi publicitate.

Putem utiliza identitatea dumneavoastr─â, datele de contact, datele tehnice, datele de utilizare ╚Öi datele de profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce consider─âm c─â dori╚Ťi sau ave╚Ťi nevoie sau ceea ce prezint─â interes pentru dumneavoastr─â. Astfel, putem decide care produse, servicii ╚Öi oferte sunt relevante pentru dumneavoastr─â (noi numim acest proces marketing).

Ve╚Ťi primi comunic─âri de marketing din partea noastr─â dac─â a╚Ťi achizi╚Ťionat bunuri sau servicii de la noi sau dac─â ne-a╚Ťi furnizat datele dumneavoastr─â atunci c├ónd v-a╚Ťi ├«nscris ├«ntr-un concurs sau v-a╚Ťi ├«nregistrat pentru o promo╚Ťie sau dac─â v-a╚Ťi exprimat consim╚Ť─âm├óntul prin alte metode, ╚Öi p├ón─â c├ónd v-a╚Ťi exprimat dorin╚Ťa de opt out a respectivei comunic─âri de marketing.

Marketing-ul ter╚Ťilor

Vom ob╚Ťine consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres ├«nainte de a comunica datele dumneavoastr─â personale unei societ─â╚Ťi din afara grupului nostru de societ─â╚Ťi ├«n scopuri de marketing.

Dezabonare

Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi s─â oprim transmiterea c─âtre dumneavoastr─â a mesajelor de marketing ├«n orice moment prin logarea pe site (https://www.hazi.ro/client - zona de client) ╚Öi bifarea sau debifarea c─âsutelor relevante pentru a ajusta preferin╚Ťele dumneavoastr─â de marketing sau prin accesarea link-urilor de dezabonare de la orice mesaj de marketing trimis dumneavoastr─â sau prin contactarea noastr─â ├«n orice moment la adresa de e-mail: support@hazi.ro.

Modificarea scopului

Vom utiliza datele dumneavoastr─â cu caracter personal numai ├«n scopul pentru care le-am colectat, cu excep╚Ťia cazului ├«n care consider─âm ├«n mod rezonabil c─â trebuie s─â le utiliz─âm pentru alte motive ╚Öi scopuri, iar acele motive ╚Öi scopuri sunt compatibile cu scopul original.

În cazul în care trebuie să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal într-un alt scop, vă vom notifica îi vă vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru.

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â putem prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal f─âr─â cuno╚Ötin╚Ťa sau consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, ├«n conformitate cu regulile de mai sus, atunci c├ónd acestea sunt solicitate sau permise de lege.

Divulgarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal

Putem comunica datele dumneavoastr─â cu caracter personal p─âr╚Ťilor stabilite mai jos ├«n scopul stabilit ├«n tabelul de mai sus:

* i) Ter╚Ťii c─ârora alegem s─â vindem, s─â transfer─âm sau s─â fuzion─âm p─ârti din afacerea sau activele noastre. Alternativ, putem inten╚Ťiona s─â achizi╚Ťion─âm alte afaceri sau s─â fuzion─âm cu acestea. ├Än cazul ├«n care are loc o schimbare ├«n afacerea noastr─â, atunci noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n acela╚Öi mod care este stabilit ├«n aceast─â notificare de confiden╚Ťialitate.

Solicit─âm tuturor ter╚Ťilor s─â respecte securitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi s─â le trateze ├«n conformitate cu legea. Nu permitem furnizorilor no╚Ötri de servicii ter╚Ťi s─â utilizeze datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n propriile scopuri ╚Öi nu le permitem s─â prelucreze datele dumneavoastr─â cu caracter personal dec├ót ├«n scopurile specificate ╚Öi ├«n conformitate cu instruc╚Ťiunile noastre.

* ii) ├Än cazul ├«n care primim o reclama╚Ťie de la un ter╚Ť ├«n care dumneavoastr─â a╚Ťi utilizat serviciul ├«ntr-un mod care este ilegal (de exemplu, dac─â exist─â o presupus─â ├«nc─âlcare a dreptului de autor). Dac─â primim o astfel de reclama╚Ťie, putem utiliza adresa dumneavoastr─â IP pentru a v─â notifica. Cu excep╚Ťia cazului ├«n care suntem obliga╚Ťi prin lege, nu vom divulga informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal reclamantului.

* iii) Putem re╚Ťine, de asemenea, anumite informa╚Ťii cu privire la utilizarea serviciilor Internet pentru a respecta legea. Vom divulga aceste informa╚Ťii atunci c├ónd vom fi obliga╚Ťi legal s─â facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat m─âsuri de securitate adecvate pentru a ├«mpiedica pierderea accidental─â, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«ntr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. ├Än plus, limit─âm accesul la datele dumneavoastr─â cu caracter personal acelor angaja╚Ťi, agen╚Ťi, antreprenori ╚Öi altor ter╚Ťi care au nevoie s─â le cunoasca ├«n scopul desf─â╚Öur─ârii afacerilor. Ace╚Ötia vor prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal numai conform instruc╚Ťiunilor noastre ╚Öi sunt supu╚Öi unei obliga╚Ťii de confiden╚Ťialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice ├«nc─âlcare de date cu caracter personal suspect─â ╚Öi v─â vom notifica pe dumneavoastr─â ╚Öi orice autoritate de reglementare aplicabil─â cu privire la o ├«nc─âlcare ├«n cazul ├«n care suntem obliga╚Ťi legal s─â facem acest lucru.

Re╚Ťinerea datelor

Vom re╚Ťine datele dumneavoastr─â cu caracter personal doar at├ót timp c├ót este necesar pentru a ├«ndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv ├«n scopul ├«ndeplinirii cerin╚Ťelor juridice, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvat─â de re╚Ťinere a datelor cu caracter personal, lu─âm ├«n considerare cantitatea, natura ╚Öi sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul poten╚Ťial de daun─â din utilizarea sau divulgarea neautorizat─â a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, scopul ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi dac─â putem atinge acel scop prin alte mijloace ╚Öi cerin╚Ťele legale aplicabile.

├Än anumite circumstan╚Ťe ne pute╚Ťi solicita s─â ╚Ötergem datele dumneavoastr─â: Reg─âsi╚Ťi mai jos informa╚Ťii suplimentare.

├Än unele circumstan╚Ťe putem face anonime datele dumneavoastr─â cu caracter personal (astfel ├«ncat s─â nu mai fie asociate cu dumneavoastr─â) ├«n scop de cercetare sau statistic, caz ├«n care putem utiliza aceste informa╚Ťii pe termen nelimitat f─âr─â vreo notificare suplimentar─â c─âtre dumneavoastr─â.

Drepturile dumneavoastr─â legale

├Än anumite circumstan╚Ťe, ave╚Ťi drepturi conform legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Aceste drepturi sunt enumerate mai jos:

* Solicitarea accesului la datele dumneavoastr─â cu caracter personal.
* Solicitarea corect─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.
* Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.
* Solicitarea restric╚Ťiei prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.
* Solicitarea transferului datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.
* Dreptul de a retrage consim╚Ť─âm├óntul.

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â exercita╚Ťi oricare dintre drepturile prevazute mai sus, ne pute╚Ťi contacta ├«n orice moment ├«n timpul programului normal de lucru la HFM S.R.L., adresa: Str. T─âm├óioarei, Nr. 120, Office Building, Etaj 2, Bucure┼čti, Sector 2.

Nu va trebui s─â pl─âti╚Ťi o tax─â pentru a avea acces la datele dumneavoastr─â cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi). Totu╚Öi, putem percepe o tax─â rezonabil─â dac─â solicitarea dumneavoastr─â este ├«n mod clar nefondat─â, repetitiv─â sau exagerat─â. Alternativ, putem refuza s─â d─âm curs solicit─ârii dumneavoastr─â ├«n aceste situa╚Ťii.

Informa╚Ťii necesare din partea dumneavoastr─â

V─â putem solicita informa╚Ťii specifice pentru a ne ajuta s─â confirm─âm identitatea dumneavoastr─â ╚Öi pentru a v─â asigura dreptul de accesare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal (sau pentru a exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dumneavoastr─â). Aceasta este o m─âsur─â de securitate pentru a ne asigura c─â datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul s─â le primeasc─â. V─â putem contacta, de asemenea, pentru a v─â ruga s─â ne transmite╚Ťi informa╚Ťii suplimentare ├«n legatur─â cu solicitarea dumneavoastr─â pentru a accelera r─âspunsul nostru.

Termenul limit─â de r─âspuns

├Äncerc─âm s─â r─âspundem tuturor solicit─ârilor legitime ├«n termen de 30 (treizeci) de zile. Ocazional, acest termen poate fi dep─â╚Öit dac─â solicitarea dumneavoastr─â este complex─â sau a╚Ťi depus mai multe solicit─âri. ├Än acest caz, v─â vom notifica ╚Öi v─â vom ╚Ťine la curent.

Ter╚Ťi

Ter╚Ťi interni

Alte societ─â╚Ťi din Grupul nostru, care ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de operatori sau persoane ├«mputernicite de operatori.

Ter╚Ťi externi

Furnizorii de servicii care ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de ├«mputernici╚Ťi ai no╚Ötri pentru a ne asista la furnizarea serviciilor noastre c─âtre dumneavoastr─â.

Consilierii profesionali care ac╚Ťioneaz─â ├«n calitate de operatori sau persoane ├«mputernicite de operatori, inclusiv avoca╚Ťi, bancheri, auditori ╚Öi asiguratori care furnizeaz─â consultan╚Ť─â, servicii bancare, juridice, de asigurare ╚Öi contabile.

Autorit─â╚Ťi ale statului sau alte entit─â╚Ťi guvernamentale care pot solicita date cu caracter personal, precum ╚Öi autorit─â╚Ťile fiscale, vama, registrarii pentru numele de domenii Internet (zona .ro) ╚Öi al╚Ťi regi╚Ötri pentru nume de domenii.

Drepturile dumneavoastr─â legale

Ave╚Ťi dreptul de a:

Solicita acces la datele dumneavoastr─â cu caracter personal (cunoscute drept ÔÇ×solicitare de acces la date cu caracter personalÔÇŁ). Acest lucru v─â permite s─â primi╚Ťi o copie a datelor cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â ╚Öi s─â verifica╚Ťi c─â le prelucr─âm ├«n mod legal.

Solicita corectarea datelor cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â. Acest lucru v─â permite s─â corecta╚Ťi orice date incomplete sau inexacte pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â, de╚Öi este posibil s─â avem nevoie s─â verific─âm acurate╚Ťea noilor date pe care ni le furniza╚Ťi.

Solicita ╚Ötergerea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Acest lucru v─â permite s─â ne solicita╚Ťi ╚Ötergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal ├«n cazul ├«n care nu exist─â un motiv bun pentru care s─â continu─âm prelucrarea acestora. Ave╚Ťi, de asemenea, dreptul de a ne solicita ╚Ötergerea sau eliminarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n cazul ├«n care v-a╚Ťi exercitat cu succes dreptul de a v─â opune prelucr─ârii (a se vedea mai jos), ├«n cazul ├«n care este posibil s─â v─â fi prelucrat informa╚Ťiile ├«n mod ilegal sau ├«n cazul ├«n care ni se solicit─â ╚Ötergerea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal pentru a respecta legisla╚Ťia local─â. Cu toate acestea, v─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â este posibil s─â nu putem respecta ├«ntotdeauna solicitarea dumneavoastr─â de ╚Ötergere din motive juridice specifice care v─â vor fi notificate, dac─â este cazul, la momentul solicit─ârii.

Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n cazul ├«n care ne baz─âm pe un interes legitim (sau pe cele ale unui ter╚Ť) ╚Öi exist─â ceva ├«n situa╚Ťia dumneavoastr─â particular─â care v─â determina s─â dori╚Ťi s─â obiecta╚Ťi prelucr─ârii din acest motiv, ├«ntruc├ót sim╚Ťi╚Ťi c─â acest lucru are un impact asupra drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â fundamentale. Ave╚Ťi, de asemenea, dreptul de a obiecta ├«n cazul ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n scopuri de marketing direct. ├Än unele cazuri, putem demonstra c─â avem motive legitime conving─âtoare pentru a v─â prelucra informa╚Ťiile care v─â dep─â╚Öesc drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile.

Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Acest lucru v─â permite s─â ne solicita╚Ťi suspendarea prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

* (a) ├«n cazul ├«n care dori╚Ťi s─â stabili╚Ťi exactitatea datelor;

* (b) ├«n cazul ├«n care utilizarea noastr─â a datelor este ilegal─â, dar nu dori╚Ťi s─â le ╚Ötergem;

* (c) ├«n cazul ├«n care ave╚Ťi nevoie s─â p─âstram datele, chiar dac─â nu mai avem nevoie de acestea, ├«ntruc├ót dori╚Ťi s─â stabili╚Ťi, s─â exercita╚Ťi sau s─â ap─âra╚Ťi revendic─âri juridice;

* (d) a╚Ťi obiectat cu privire la folosirea de c─âtre noi a datelor dumneavoastr─â, dar avem nevoie s─â verific─âm dac─â avem motive legale imperative pentru a le folosi.

Solicitare de portabilitate a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal pentru dumneavoastr─â sau un ter╚Ť. V─â vom furniza dumneavoastr─â, sau unui ter╚Ť pe care l-a╚Ťi ales, datele cu caracter personal ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod obi╚Önuit, care poate fi citit de ma╚Öin─â. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â acest drept se aplic─â numai pentru informa╚Ťiile automate asupra c─ârora v-a╚Ťi dat consim╚Ť─âm├óntul ini╚Ťial pentru ca noi s─â le putem utiliza sau ├«n cazul ├«n care am utilizat informa╚Ťiile pentru a executa un contract cu dumneavoastr─â

Retragerea consim╚Ť─âm├óntului ├«n orice moment ├«n care ne baz─âm pe consim╚Ť─âm├ónt pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea niciunei prelucr─âri efectuate ├«nainte de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul. ├Än cazul ├«n care v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul, este posibil s─â nu putem furniza anumite produse sau servicii c─âtre dumneavoastr─â. V─â vom informa dac─â este cazul ├«n momentul retragerii consim╚Ť─âm├óntului.

Varianta: 28 FEBRUARIE 2021

Powered by WHMCompleteSolution